Brandul tău are nevoie de un

PRINT?

Oferim soluții integrate de
GRAFICĂ, TIPAR și PROMOVARE

AM TIPĂRIT PENTRU:

Din culisele producției:

nu doar print:

Tipar Premium

Orice proiect are propriile specificații, iar alegerea soluțiilor tehnice implică decizii cu privire la:

CARTOANE SPECIALE

Alegerea tipului de hârtie se face în funcție de specificul fiecărei lucrări. Dispunem de mostrare de calitate pentru a alege corect cartoanele speciale și ne ajutăm clienții în procesul de selecție.

TIPUL DE IMPRIMARE

Formatul și tirajul unei lucrări poligrafice dictează modalitatea de imprimare. Aceasta poate fi: plotare, imprimare UV, tipar digital sau tipar offset.

TIPAR NOBIL

Unele lucrări necesită procedee de înnobilare a tiparului: înfoliere mată sau lucioasă, lac selectiv, embosare, aplicare folio sau tipar suplimentar cu vopsele din gama Pantone.

FINISAJE PERFECTE

Finisajele tipografice nu se rezumă doar la tăiere! Hârtia poate fi fălțuită, rițuită, biguită, ștanțată, lipită, cașerată, capsată, broșată, cusută etc - în funcție de proiect. Toate procedeele sunt recomandate și explicate clientului, pentru alegerea soluțiilor potrivite fiecăruia!

PROCESUL DE PRODUCȚIE

PREGĂTIREA FIȘIERELOR

Această etapă presupune existența fișierelor de grafică aprobate de client. Pentru ca produsul finit să fie corect acestea trebuie pregătite corespunzător! Fiecare proces tipografic are necesități specifice, iar pregătirea fișierelor în vederea producției este deosebit de importantă. Acest proces se numește DTP (DeskTop Publishing) 

TIPĂRIREA OPTIMĂ

Obținerea calității tipografice se face prin reglaje specifice ale mașinilor de tipar, în funcție de hârtie și tiraj. După aplicarea culorii, procesul continuă pe diverse utilaje pentru a obține înfolierea, lăcuirea sau ștanțarea colilor de tipar. 

DETALII DE FINISAJ

După tipărire și înnobilare, colile de tipar ajung în etapa de finisaj. Aceasta poate însemna doar ghilotinare, sau procesul poate fi complex,ca în cazul agendelor, pentru care colile de tipar se fălțuiesc, se cos în fascicole sau se găuresc pentru spiralare. Coperțile trec și ele print-un proces de finisaj, astfel încât produsul final să fie cel comandat. Desigur, diferite lucrări au finisaje diferite, iar pentru detalii, vă oferim consultanță gratuită!

Te invităm la STUDIO!

Sediul Social

Turda, str. Nicolae Iorga nr. 9

Punct de lucru

Cluj-Napoca, str. Paris nr. 63

Telefon

0730 118 153

0741 167 752

Cere o consultație GRATUITĂ!

Te rugăm să complectezi formularul de mai jos, pentru ca persoana care te va contacta să primească aceste informații premergătoare.

Mulțumim și ne auzim în curând!
CUI: RO23547180, Nr. Reg. Com.: J12/1248/2008, Banca Transilvania: RO83BTRL01301202K30760XX
la Cluj-Napoca din 2008
la Timișoara din 2017